27.10.2011

P*skarteluhaaste #114

Joskus sattuu niin, että kun inspiraatio iskee, on päästävä sitä toteuttamaan heti riippumatta siitä mitä kello näyttää. Tänä aamuna inspiraatio iski klo 5.40.

Tämän viikon Paskiksessa on haasteena tehdä jotain muuta kuin perinteinen kortti. Tämän haasteen innoittamana tein sitten ensimmäisen tuikkukorttini. Eilen tarttui Suomalaisesta mukaani näitä ihania Papermanian papereita ja kuvia; siitä se ajatus sitten lähti...Poikkeuksellista tässä on myös se, että MINÄ käytin kukkia. Kateellisena katselen muiden hienosti toteutettuja kukkakoristeita, mutta minusta ne tuntuvat aivan älyttömän vaikeilta...

6 kommenttia:

 1. Kaunis! Hienohan tuo kukkakoriste on! En minäkään niissä mestari ole, mutta kun vain lisäilee ja lisäilee. Keskelle suurimmat ja reunoille pienenee!

  VastaaPoista
 2. Kaunis kynttiläkortti. En ole itse kokeillut, tekisi mieli. Kortissasi on kauniit värit. Kukkarykelmä on ihan onnistunut.

  VastaaPoista
 3. Todella kaunis kortti ja minusta myös kukat ovat onnistuneet todella hyvin - ei kun vaan lisää kukkia käyttämään korteissa jos heti alkuun noin hyvin sujuu ;)

  VastaaPoista
 4. Wautsi mikä tunnelma kortissasi!

  VastaaPoista
 5. Ehjä, laadukas kokonaisuus. Värit ja tunnelma, kaikki kohdallaan!

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja rauhallinen kokonaisuus.
  Käyhän kurkkaamassa jouluista haastettani

  VastaaPoista